Share |

Kvantti magneettirannekkeet

Nettikaupssani myytävänä on terveysvaikutteisia rannekkeita. Niissä on seuraavia ominaisuuksia korusta riippuen.

 1. Magneetti - tehostaa verenkiertoa, rauhoittaa mieltä ja vähentää tulehdusta. Magneetti on myös oiva apu kivun lievitykseen ja turvotukseen. Magneetti toimii solutasolla irroittaen yhtiin kiinnittyneitä verisoluja ja siten solujen hapetuskyky paranee.
 2. FIR -Koruissa oleva tourmaliini vapauttaa infrapuna säteitä, jotka voivat antaa lämpimän tunteen ja edistää soluaineen vaihduntaa.
 3. Negatiiviset ionit - tasapainottavat meitä sähkölaiteviidakossa, jossa syntyy positiivisia ioneja. (Kännykät, Wlanit, tietokoneet, jne...)
 4. Germanium - on alkuaine, jota harvoin esiintyy luonnossa suurina määrinä. Germaaniumilla uskotaan olevan terveydellisiä vaikutuksia eläviin kudoksiin. Se edistää solujen hapensaantia ja voimistaa immuunijärjestelmäämme ilman sivuvaikutuksia. 
Koruista voi olla apua mm. seuraaviin asioihin:
 • tulehdukset
 • kehon emäksöiti
 • soluhengityksen parantaminen solujen vapautuessa toisistaan
 • immuunijärjestemän tehostaminen
 • kounan poistoon
 • yleiseen energia tasoon
 • kehon energia kenttään
 • keskittymiskykyyn
 • kivun hallintaan

Netistä kerättyä tietoa magneettirannekoruista:

Päivi Repo
Helsingin Sanomat

Magneetin sisältävä ranneke näyttää lievittävän nivelrikon tuottamia vaivoja, todetaan brittitutkimuksessa. Siitä kertoo Britannian lääkärijärjestön lehti British Medical Journal.

Magneettirannekkeiden valmistajat väittävät, että rannekkeet vähentävät muun muassa nivelrikon aiheuttamia kipuja. Jos rannekkeista on todella hyötyä, ne olisivat halpa ja todennäköisesti turvallinen hoito, tutkijat toteavat.

Markkinat ovat rientäneet tutkimusten edelle: jo 1999 rannekkeiden maailmanlaajuinen myynti arvioitiin lähes neljän miljardin euron arvoiseksi.

Lääkärin toteamasta lonkan tai polven nivelrikosta kärsivät 45–80-vuotiaat pitivät kolme kuukautta ranneketta, jossa oli 170–200 tai 21–30 mikroteslan magneetti tai pelkkä ranneke.

Heikommista magneettirannekkeista monet osoittautuivat kokonaan tehottomiksi.

Rannekkeiden vaikutusta seurattiin kyselemällä ensimmäisen ja kolmannen kuukauden jälkeen nivelrikon hankaluutta ja kipulääkepäivien määrää. Rannekkeen laadusta ei kerrottu parillesadalle ihmiselle, jotka osallistuivat tutkimukseen.

Kirjallisuutta

Lindqvist-Niemelä Arja; Magneettiterapia hoitomuotona - Löytyy kirjastoista ja kirjakaupoista.

Tri h.c. Petra Döring; Lisää energiaa! Magneettikoruja hyvinvointiin  ISBN 978-3-00-029095-4

Hannemann Holger; Magneettiterapia Kotihoidossa - Löytyy kirjastoista ja kirjakaupoista.