Share |

Etelän uutiset

... KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS VOI TARJOTA TEHOKKAAN AVUN img_0490.jpg

Ainakin silloin kun mikään muu ei tunnu auttavan kolotuksiin, kannattaa kokeilla kalevalaista jäsenkorjausta, joka voi tarjota tehokkaan avun. Ko. hoitomuoto ei ole lainkaan uusi keksintö, vaan siinä tukeudutaan vanhojen viisaiden oppeihin, joita on tutkittu ja kehitetty nykyaikaisen tietämyksen keinoin.

Parantaja auttaa ja ohjaa asiakasta hänen elintoimintojensa palauttamiseksi normaaliin tilaan fysiologisia liikeratoja hyväksikäyttäen. Näin kertoo Karjaan Lääkärikeskuksessa toimiva Pertti Lindholm, jolla on alalta seitsemän vuoden praktiikkakokemus. Kuopion yliopistossa, jossa myös Lindholm on oppiaan ammentanut, on tutkittu miten kalevalainen jäsenkorjaus auttaa kroonisista alaselän kivuista kärsiviä potilaita.

Hoitokokemukset ja tutkimusseurannat osoittavat jäsenkorjauksen tuovan nopean avun tukielinsairauksien hoidossa.

Perinteen tuoman kokemuksen kautta hoidon suorittaja ei hoida pelkästään kipuongelmakohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa. Kun verenkierto, hermotoiminta ja energiajärjestelmä vapautetaan luonnolliseen tilaan, elimistön puolustusmekanismit lepäävät ja ihminen voi tuntea itsensä terveeksi.

Hyvät tutkimustuloksetlantiopohja.jpg

Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta tehtiin vuosina 2003-2005 tutkimus, johon osallistuivat muun muassa Kuopion yliopisto ja Raha-automaattiyhdistys.

Tämän vuoden toukokuussa tutkimustulosten julkaisemisseminaariin osallistunut RAYn toimitusjohtaja Sinikka Mönkäre piti kalevalaista jäsenkorjausta ja saavutettuja tuloksia merkittävinä ja KELAn asiantuntijalääkäri Paavo Rissanen hoitonäyttöjä riittävinä siihen, että tämä hoitomuoto tulisi saada kuntoutushoidoksi.

Tutkimuslaitokset osoittavat lisäksi korjaushoitoa saaneiden potilaiden sairauspoissaolojen vähentyneen ja särkylääkkeiden käytön vähentyneen lähes 70 prosenttia.

Linkki Etelän Uutiset: http://www.etela.com/uutiset/2006/060719 -4.html

 


Antti Torsti -  Auttaa kivuissa ja kolotuksissa!

Soita ja varaa aika 0440 968682 

tai lähetä viesti