Share |

Asiakaspalaute


Hei!

Luojalle kiitos satuin lukemaan tuskissani kirjoituksesi merisuolasta eilen. Olen vhh - ruokavaliolla aika alkuvaiheessa, ja ymmärsin kaiken lukemani jälkeen, että kärsin nestehukasta ja suolatasapaino kuten koko elimistöni oli sekaisin. Ihmettelin jäykkyyttä ja turvotusta, syke oli korkealla, tunsin ahdistusta ja lopuksi sain vielä paniikkikohtauksenkin, joihin otin beetasalpaajaa.

Sain siis oireita, jotka näköjään kaikki on oppikirjamaisia esimerkkejä nestetasapainon häiriöistä. En ole aiemmin tällaisia oireita havainnut. Minulla on ollut verenpainelääkkeet ja suolasta on saarnattu niin kauan kuin muistan ja sen käyttö on ollut ilmeisesti liika vähäistä. Olin vähällä hakeutua päivystykseen illalla koska olin tulla hulluksi ja oli hätäkin huonon olo takia.

Nyt tuntuu, kuin tosiaan valot olisivat syttyneet viime yön "suolavesihoidon" jälkeen (siis minulla käsittelemätöntä merisuolaa), laitoin tuon vajaan 0,5 tl litraan vettä ja naukkailin sitä pikku hiljaa. Magnesiumia ja muita valmisteita olen käyttänyt kun kuntoilen painonpudotuksen takia, mutta suolan käyttö on ilmeisesti ollut liika vähäistä. Ainakin karppaussivustoilla tähdennetään suolan ja veden tärkeydestä varsinkin kuntoillessa, joten selitys tuntui saavan tukea useammastakin paikasta. Tuntuu, että elimistö alkoi nyt vasta toimia kunnolla. Kaikki siis tässä vuorokauden sisään!

Sydämellinen kiitos että jaoit tietämyksesi! Olen todella niin kiitollinen, kun apu löytyi.