Share |

Salli satulatuolit

Kvantti Antin edustuksessa ovat nyt myös Salli satulatuolit.salli_asento.jpg

Hyvinvoinnin ammattilaisena halusin Salli tuolit tuotevalikoimaan sen terveysvaikutusten vuoksi.

Vaikka verkkokaupastani löytyy vain muutamia esimerkkejä Sallin tuotteista edustan koko Sallin tuotemallistoa

Kysy tarjousta laittamalla minulle viestiä. Kun olet tosissasi tuolia etsimässä, järjestän miellelläni myös tuolin koekäyttömahdollisuuden. Samalla näytän miten hyödynnät tuolista sen tarjoamat terveysvaikutukset.

Miksi juuri Salli?

Hyvät satulatuolit ja korkeussäädettävät pöydät maksavat saman verran kuin muutkin laadukkaat kalusteet, mutta vähentävät vaivoja, nostavat työn tuottavuutta kymmeniä prosentteja ja lisäävät aktiivisia työvuosia. Kokonaisinvestointi pöytineen maksaa noin 800 €, jolloin päiväkustannus kymmenelle käyttövuodelle laskettuna on noin 0,4 €. Jo pieni työn tuottavuuden nousu ylittää kuitenkin tämän monisatakertaisesti. Onkin vaikea löytää kannattavampaa sijoitusta kuin perinteisen ongelmallisen työistumisen vaihtaminen laadukkailla kalusteilla toteutettuun ratsastuksenomaiseen istuntaan.salli_toimisto_nelja_tuolia_pysty2.jpg

Satulatuoleissa, kuten muissakin kalusteissa, on luonnollisesti hyviä ja huonompia kalusteita. Asiaa tuntemattoman ei ole helppo erottaa laadukasta halpaversioista pikakokeilulla tai myyntipuheita kuuntelemalla. Laadun kannalta keskeistä on se, että istuimen muotoilu ei paina pakaroita, sisäreittä tai sukupuolielimiä, että pehmuste ja pintamateriaali ovat hengittäviä mutta eivät liian pehmeitä,  ja että tuolin rungon, ristikon ja pyörien materiaalit ovat laadukkaita.

Salli on monellakin tapaa paras mahdollinen valinta satulatuoliksi. Alla on lueteltu joitakin Sallin etuja.

Keskirako

Salli on maailman ainoa satulatuoli, johon on saatavissa keskiraollinen istuin. Se ei aiheuta terveyshaittoja niin naisten kuin miestenkään sukupuolielimille.

SwingFitsalli.jpg

Uusin tuolimalli, Salli SwingFit, on ylivoimainen alaselän kuntouttaja, sillä tuoliosa keinuu. Liike jumppaa selkää terveellä tavalla lisäten välilevyjen tärkeää aineenvaihduntaa ja koko alaselän verenkiertoa. Istuimen keskiraon leveyttä voi säätää.

Pyörät

Salliin on saatavilla laaja pyörien valikoima erilaisia käyttötarkoituksia varten. Koska pyörät ovat satulatuolissa erittäin tärkeät, asennamme asiakkaalle sopivimmat pyörät tapauskohtaisesti.

Ristikot

Sallilla on useita eri käyttökohteiden mukaisia ristikoita. Perusristikkomme on kooltaan käytännöllinen, isompi ristikkomme taas on tarkoitettu tilanteisiin, joissa tarvitaan lisätukea. Asennamme pienen ristikon, kun tilaa tarvitaan jaloille.

Työasemat

Vain Salli valmistaa kokonaisia työasemia. Salli-pöydät, -tuolit ja -käsituet yhdessä  ammattitaitoisen käytönopastuksen kanssa takaavat käyttäjälle parhaan mahdollisen hyödyn.

Tuotekehitys

Vuonna 1990 alkanut ja edelleen jatkuva tuotekehitys on tehnyt Sallista markkinoiden laadukkaimman satulatuolin. Salli on korkealaatuista suomalaista työtä, mistä on takeena Avainlippu-merkki.

Lisävarusteet

Vain Sallilla on useita malleja ja runsas valikoima lisävarusteita eri käyttötarkoituksiin ja työympäristöihin, alkaen kouluista ja päätyen aina johtajatasolle ja erikoistyöympäristöihin asti.

Materiaalit

Sallin materiaalit ovat kestäviä: istuimen runko on kolme milliä paksua terästä ja istuin laadukkainta nahkaa, lujaa kangasta tai kotimaista polyuretaania erikoiskohteita varten. Nahkaistuin on tehty viidestä eri materiaalikerroksesta. Jokaiseen Salliin on kiinnitetty alkuperäkilpi sarjanumeroineen.

Tutkimus

 
Salli kerää koko ajan istumaterveyttä koskevaa tutkimustietoa niin kotimaasta kuin ulkomailta tuotekehityksensä tueksi. Salli myös toimii sen puolesta, että esimerkiksi jonkin yliopiston yhteyteen perustettaisiin istumaterveyteen keskittynyt tutkimuslaitos.

Eettisyys

Salli on eettisesti korkealuokkainen tuote. Yritys sanoutuu irti kaikenlaisesta korruptiosta ja kannattaa tasa-arvoa niin sukupuolen, kansallisuuden kuin muiden vastaavien ominaisuuksien suhteen. Yritys toimii kestävän kehityksen arvojen mukaisesti ja  noudattaa omaa ympäristöohjelmaansa. Vuoden 2012 alusta Sallin toiminta on hiilidioksidineutraalia. Patentit takaavat malliemme loukkaamattomuuden. 

Lue lisää Sallin omilta sivuilta